Alles binnen 1 dag

Alle mogelijkheden die ik heb genoemd, de mogelijkheden die de regering met gemak kan faciliteren, zijn allemaal binnen 1 dag te realiseren.

De verandering die is te gaan, zit dus niet in een grotesk project buiten onszelf, het zit in ons (zelf)bewustzijn, en in ons denken, en in ons waarnemen, en dus vooral: in ons handelen. Ons handelen naar het onrecht dat jou nu zichtbaar is gemaakt.

Dit betekent dat het individu dus afhankelijk is van de bereidheid van een ander. De bereidheid het pad in diens bewustzijn te gaan, om te begrijpen hoe alles nu werkelijk in elkaar steekt, en werkelijk kan veranderen.

Omdat politici dat pad in hun bewustzijn helemaal niet gaan, is het individu dus kunstmatig afhankelijk gemaakt van de inertie van politici.

Deze afhankelijkheid van een totaal willekeurige ander op aarde (een politicus is gewoon een totaal willekeurige ander, is geen bijzonder mens) is nu precies hetgeen wat we niet meer dienen te accepteren. We eisen juist onvoorwaardelijke bescherming, zodat die opgedrongen kunstmatige afhankelijkheid er niet meer is, en de inertie van totaal willekeurige anderen op aarde, het individu niet meer kan uitstoten.

Ik zet hier nog een keer alle genoemde mogelijkheden die de regering heeft op een rij; de mogelijkheden om direct het alsmaar blijven creëren van alle collectieve problemen stop te zetten. Dingen die allemaal binnen 1 dag te realiseren zijn, wat dus bewijst dat het probleem totaal niet in het leven zelf zit. Ze zit niet in de buitenwereld. Het probleem zit in de oude beelden in de hoofden van politici, die vanuit die oude beelden verder blijven gaan, en allemaal geweigerd hebben om zich in hun bewustzijn te laten raken.

We eisen dus niet dat politici zich alsnog ontwikkelen in hun bewustzijn, alsof er nog meer tijd besteed moet worden aan het gijzelen van de mensen die onrecht wordt aangedaan. We eisen directe, onvoorwaardelijke bescherming van het individu, zodat die in diens bestaan nooit meer afhankelijk wordt gemaakt van de innerlijke staat van totaal willekeurige anderen buiten zichzelf.

De mogelijkheden die allemaal binnen een dag te implementeren zijn:

  • Iedereen die op dit moment een vorm van uitkering heeft, onmiddellijk en voorgoed met rust laten. Kost niet.
  • Bestaansgeld zichzelf laten aanmaken en zichzelf weer laten oplossen. Kost niets. 1 centrale bankrekening, en 1 programmeerregel in de bankapplicaties.
  • Voorstanders van het basisinkomen faciliteren, door datgene wat ze naar de CBR laten stromen, van hun belasting te laten aftrekken
  • Alle leningaflossingen voortaan naar de CBR laten gaan, zodat vanuit daar bestaansgeld kan gaan werken
  • Zorg Eigen Bijdrage van 2018 via geldcreatie doen (via de CBR). Om te wennen aan het hele principe van geldcreatie dat zichzelf weer gaat oplossen. De CBR kan dit doen via daadwerkelijke geldcreatie (kost niets, en het is gewoon een bankrekening die in het rood gaat). En voor de irrationeel angstigen rondom geldcreatie, kan er dus ook voor gekozen worden om de CBR hiervoor te vullen met de ‘bank’aflossingen, die dus niet meer naar banken hoeven te gaan, maar naar de CBR gaan. Dan hou je nog heel wat geld over, als er in eerste instantie alleen met de Zorg Eigen Bijdrage wordt begonnen.
  • Het inrichten van een depositobank (ok, toegegeven, dat kost een week, niet een dag….gewoon even een bestaande bankapplicatie kopiëren en alles van naam veranderen). Die kan sowieso starten voor 18-26 jarigen, die dan afscheid kunnen nemen van de wangedrochtigen banken, en zich zo samen op een normale manier de toekomst in leven. Wat de ouderen dan verder doen met de oude gedrochten, daar gaan ze zelf maar voor staan, zij zijn degenen die het zelf gewoon allemaal doodleuk zijn blijven accepteren. Laten ze nu dan ook maar zelf verantwoordelijheid nemen voor hun eigen keuze van inertie al die tijd. In Zwitserland zijn ze tenminste niet zo inert.
  • In zijn algemeenheid ervoor kiezen dat de volgende generaties niet meer hoeven te bloeden voor de inertie van de oudere generaties
  • En zo kan ik nog wel even doorgaan….

Stuk voor stuk binnen 1 dag te implementeren. Wat de inertie en incompetentie van de regering dus grotesk zichtbaar maakt. In de verlenging. En precies daartegen dient het individu onvoorwaardelijke bescherming te krijgen op diens bestaan, voorgoed. Daarin maakt het dus niet meer uit hoe, maar dat.